Online Appointment

Appointment system is used for the use of our shooting range. You can send us an appointment request via the form or phone below.

I agree with privacy and data protection.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AÇIK RIZA BEYANI

ASLANEGE ÖZEL GÜVENLİK HİZ. A.Ş. (Eski Ünvan EGE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.), ASLANEGE PERSONEL HİZM. YAPI GIDA SAN. A.Ş.(Eski Ünvan: EGE ÖZEL ORGANİZASYON GIDA TURİZM TEM. HİZM.VE MALZ.NAK. TİC. LTD.ŞTİ), ASLANEGE İNŞAAT GIDA VE YÖNETİM HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş (Eski Ünvan 7CS TES. EN. YÖN. HİZM. MÜH. İNŞ. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.) kısaca ASLANEGE GRUP olarak anılacaktır,tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVK Kanunu”) ilgili hükümlerine uygun olarak bilginize sunulan Kişisel Verilerinin Korunması Kanunu Kapsamında Çerez Kullanımı ve Aydınlatma metnini okudum.

Kişisel verilerinin veri sorumlusu sıfatıyla ASLANEGE Grup veya gerekli güvenlik tedbirlerini aldırmak suretiyle yetkilendirdiği veri işleyenler tarafından; müşterilerine sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerini en iyi koşullar altında sağlayabilmesi, ürün veya hizmetlerin güvenilir ve kesintisiz bir şekilde temin edilmesi, müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması, ödemelerin yapılması, mezkûr hizmetlere ilişkin çeşitli işlemlerin yerine getirilmesi, operasyonların yürütülmesi ve geliştirilmesi, mezkûr ürün ve hizmetlerin veya farklı ürün ve hizmetlerin tanıtım, pazarlama, reklam ve kampanya faaliyetlerinin yapılması, müşterilerin fırsatlardan, kampanyalardan ve sair hizmetlerden haberdar edilmesi ve müşterilerle akdedilen sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi amaçlarıyla doğrudan veya dolaylı olarak ilgili olan kimlik bilgilerinin, adres bilgilerinin, iletişim bilgilerinin ve sair kişisel verilerin; başta mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme ilkesi olmak üzere 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVK Kanunu”) 4. maddesinde ifade edilen genel ilkelere uygun şekilde işlenebileceğini; elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, işlenme amacıyla uygun süre zarfında fiziksel veya elektronik ortamda güvenli bir şekilde depolanabileceğini, muhafaza edilebileceğini, değiştirilebileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuata uygun biçimde açıklanabileceğini ve aktarılabileceğini, devralınabileceğini, sınıflandırılabileceğini, işlenebileceğini ya da verilerin kullanılmasının engellenebileceğini; yukarıda belirtilen hususlarla ilgili olarak Şirket tarafından bilgilendirildiğimi ve KVK Kanunu çerçevesinde açık rızam bulunduğunu kabul ve beyan ederim.

İşbu kişisel verilerimin, yukarıda belirtilen amaçlarla bağlı kalmak kaydıyla, Şirket tarafından; şirket çalışanlarına, görevlilerine, grup şirketlerine (Şirket ve/veya iş ortaklarına, hissedarlarına), kanunen yetkili diğer kamu kurum ve kuruluşlarına, faaliyetlerini yürütebilmek amacıyla, hukuki zorunluluklar ve yasal sınırlamalar çerçevesinde bağımsız denetim şirketlerine, anket şirketlerine, tarafıma verilecek hizmetlerin ve/veya faaliyetlerin yürütülmesi için şirketin hizmet aldığı veya birlikte çalıştığı iş ortaklarına ve hizmet sağlayıcılarına aktarılabileceğini ve bu hususta açık rızam olduğunu kabul ve beyan ederim. Şirket ile paylaşmış olduğum kişisel verilerin doğru ve güncel olduğunu; işbu bilgilerde değişiklik olması halinde değişiklikleri Şirkete bildireceğimi kabul ve beyan ederim.

KVK Kanunu’nda tanımlanan özel nitelikli kişisel verilerim de dahil olmak üzere ilgili kişisel verilerimin işlenmesine, ilgili süreç kapsamında işlenme amacı ile sınırlı olmak üzere kullanılmasına ve paylaşılmasına, gereken süre zarfında saklanmasına açık rızam olduğunu ve bu hususta tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığını; işbu metni, Çerez Beyanı ve Aydınlatma Beyanını okuduğumu ve anladığımı;

KABUL EDERİM

Kabul ederim içeren kutucuğu tıklamanız suretiyle yukarıdaki metne ilişkin kabul gerçeklemiş olacaktır.

    Tabanca Atış Poligonu

    Uluslararası Atış Federasyonu (I.S.S.F. ve U.I.T) normlarında hazırlanmış, teknolojik olarak her türlü atış konforu ve güvenlik donanımına sahip olan Atış Poligonumuzda kendi personelimiz ile birlikte diğer özel güvenlik şirketi elemanları, resmi ve özel kurumların özel güvenlik görevlilerine de eğitim verilmekte ve atış yapmaları sağlanmaktadır.

    Ayrıca Atış Poligonumuz ruhsatlı tabancası olan veya olmayan sanayici, iş adamı, avukat vb. tüm meslek mensupları ve özel kişilere açık bir poligondur.

    Atış Poligonumuz; Ege Bölgesinin özel ve profesyonel hizmet veren tek atış poligonudur.

    Customer Opinions

    Aslanege atış poligonu İzmir'de tek. Hem çok ilgililer hem de profesyonel ortamda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Teşekkürler.

    Aslanege tabanca atış poligonun 3 yıldır üyesiyim. Atış benim için bir tutku. Stresimi atmak için sık sık gidiyorum. Nezih ve güvenli bir ortam.

    Poligona ilk gelmeye başladığımda eşim hep tepki gösteriyordu. Şimdi ise birlikte gelip atış yapıyoruz. Kurum eğitmenleri çok profesyonel ve yardımcı oluyor.

    Atış bir tutkudur. Bir kere başlayan vazgeçemez. Tıpkı benim gibi. Vay be 5 sene olmuş :)

    Kurum olarak personelimizin atış eğitimlerini Aslanege Atış Poligonu'nda yapıyoruz. Nezih ve güvenli bir ortam. Bize sağladıkları profesyonel destek için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.