Education Pre-Registration Form

Please fill the form and submit.

I agree with privacy and data protection.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AÇIK RIZA BEYANI

ASLANEGE ÖZEL GÜVENLİK HİZ. A.Ş. (Eski Ünvan EGE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.), ASLANEGE PERSONEL HİZM. YAPI GIDA SAN. A.Ş.(Eski Ünvan: EGE ÖZEL ORGANİZASYON GIDA TURİZM TEM. HİZM.VE MALZ.NAK. TİC. LTD.ŞTİ), ASLANEGE İNŞAAT GIDA VE YÖNETİM HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş (Eski Ünvan 7CS TES. EN. YÖN. HİZM. MÜH. İNŞ. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.) kısaca ASLANEGE GRUP olarak anılacaktır,tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVK Kanunu”) ilgili hükümlerine uygun olarak bilginize sunulan Kişisel Verilerinin Korunması Kanunu Kapsamında Çerez Kullanımı ve Aydınlatma metnini okudum.

Kişisel verilerinin veri sorumlusu sıfatıyla ASLANEGE Grup veya gerekli güvenlik tedbirlerini aldırmak suretiyle yetkilendirdiği veri işleyenler tarafından; müşterilerine sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerini en iyi koşullar altında sağlayabilmesi, ürün veya hizmetlerin güvenilir ve kesintisiz bir şekilde temin edilmesi, müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması, ödemelerin yapılması, mezkûr hizmetlere ilişkin çeşitli işlemlerin yerine getirilmesi, operasyonların yürütülmesi ve geliştirilmesi, mezkûr ürün ve hizmetlerin veya farklı ürün ve hizmetlerin tanıtım, pazarlama, reklam ve kampanya faaliyetlerinin yapılması, müşterilerin fırsatlardan, kampanyalardan ve sair hizmetlerden haberdar edilmesi ve müşterilerle akdedilen sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi amaçlarıyla doğrudan veya dolaylı olarak ilgili olan kimlik bilgilerinin, adres bilgilerinin, iletişim bilgilerinin ve sair kişisel verilerin; başta mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme ilkesi olmak üzere 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVK Kanunu”) 4. maddesinde ifade edilen genel ilkelere uygun şekilde işlenebileceğini; elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, işlenme amacıyla uygun süre zarfında fiziksel veya elektronik ortamda güvenli bir şekilde depolanabileceğini, muhafaza edilebileceğini, değiştirilebileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuata uygun biçimde açıklanabileceğini ve aktarılabileceğini, devralınabileceğini, sınıflandırılabileceğini, işlenebileceğini ya da verilerin kullanılmasının engellenebileceğini; yukarıda belirtilen hususlarla ilgili olarak Şirket tarafından bilgilendirildiğimi ve KVK Kanunu çerçevesinde açık rızam bulunduğunu kabul ve beyan ederim.

İşbu kişisel verilerimin, yukarıda belirtilen amaçlarla bağlı kalmak kaydıyla, Şirket tarafından; şirket çalışanlarına, görevlilerine, grup şirketlerine (Şirket ve/veya iş ortaklarına, hissedarlarına), kanunen yetkili diğer kamu kurum ve kuruluşlarına, faaliyetlerini yürütebilmek amacıyla, hukuki zorunluluklar ve yasal sınırlamalar çerçevesinde bağımsız denetim şirketlerine, anket şirketlerine, tarafıma verilecek hizmetlerin ve/veya faaliyetlerin yürütülmesi için şirketin hizmet aldığı veya birlikte çalıştığı iş ortaklarına ve hizmet sağlayıcılarına aktarılabileceğini ve bu hususta açık rızam olduğunu kabul ve beyan ederim. Şirket ile paylaşmış olduğum kişisel verilerin doğru ve güncel olduğunu; işbu bilgilerde değişiklik olması halinde değişiklikleri Şirkete bildireceğimi kabul ve beyan ederim.

KVK Kanunu’nda tanımlanan özel nitelikli kişisel verilerim de dahil olmak üzere ilgili kişisel verilerimin işlenmesine, ilgili süreç kapsamında işlenme amacı ile sınırlı olmak üzere kullanılmasına ve paylaşılmasına, gereken süre zarfında saklanmasına açık rızam olduğunu ve bu hususta tarafıma gerekli aydınlatmanın yapıldığını; işbu metni, Çerez Beyanı ve Aydınlatma Beyanını okuduğumu ve anladığımı;

KABUL EDERİM

Kabul ederim içeren kutucuğu tıklamanız suretiyle yukarıdaki metne ilişkin kabul gerçeklemiş olacaktır.

Private Security Trainings

Güvenlik Eğitiminde Sektörün Lideri

Geçmişten bu yana edindiğimiz tecrübeler sayesinde, Eğitim Kurumumuzda eğitim alan Özel Güvenlik Görevlisi adaylarına, tecrübenin getirdiği Başarı ve Kaliteyi yaşatmaktayız.

ASLANEGE Özel Güvenlik Eğitim Kurumu, konusunda uzman Eğitmenleriyle iş hayatına Özel Güvenlik Görevlisi olarak devam etmek isteyen adaylara Özel Güvenlik Temel Eğitimi, 5188 Sayılı yasa kapsamında Özel Güvenlik Görevlisi olanlara da 5 yılda bir almaları gereken Özel Güvenlik Yenileme Eğitimlerini vermeye devam etmektedir.

Konusunda uzman eğitmenler öncülüğünde, geniş ve ferah eğitim koşullarında, tamamı 5188 sayılı özel güvenlik hizmetleri kanunu çerçevesinde verilen eğitimlerimiz;

  • Kariyerine özel güvenlik görevlisi olarak devam etmek isteyenlere temel eğitimler,
  • Yükseltme eğitimi almak isteyenlere silahlı özel güvenlik eğitimleri,
  • Kendi bünyesinde güvenlik görevlisi istihdam eden işletmelere ise hizmet içi ve yenileme eğitimleri.



FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Who can become a private security guard?

Anyone who has attended the courses and who has been successful in the examinations organized by the police department under the law no. 5188 can be a private security officer.


What are the requirements to become an armed private security guard?


Armed security guards are required to be citizens of the Republic of Turkey. They should not be banned from public rights and need to be in good health. They are required to be at least high school graduates and at least 21 years of age.


I am licensed as an unarmed private security guard, can I be armed?

After passing the required exam by participating in gun difference training, you can become an armed private security officer expanding your salary and job opportunity.

What are the requirements to become an unarmed private security guard?

Unarmed security guards are required to be citizens of the Republic of Turkey. They should not be banned from public rights and need to be in good health. They are required to be at least primary school graduates and at least 18 years of age.